Presenteerin tänast Pavlovat, mille bezhee õpetus sai järgitud juuni Oma Maitse viimase lehekülje retseptist. Kate aga omalooming ehk see, kuidas mulle kõige enam meeldib Pavlovat süüa. Kreemiks siis vahukoor + maitsestamata toorjuust. Ootamatult oli vaniljesuhkur otsa saanud ja maitset sai lisatud ühe ülimõnusa shokolaadipuruga. Pärit toode Kalevist. Õigemini Jüris asuvast Kalevi firmakauplusest. Soovitan soojalt seda endale hankida (NB! Paranks kuulsid onju ), sest kuuma piimaga segatult saab tast väga mõnusat shokolaadijoogi ka.
Maasikaid sai sel nädalal päris mitu korda ostetud ja isuga söödud .. nii sai kook katteks vahelduseks hoopis murelid. Vot selline kook:
Lõppu natuke pärliussitusi ka. Ikka türklasi.
1 kommentaar:
kle, kibuvitsapõõsas on mu kodu, mu kindlus, kulla sõber :P
olen nimetatud tootega tuttav ja hästivarustatud ;)
Postita kommentaar