Kunagi varem (10 a.t. umbes)on proovitud leiba teha, kuid ega sellest eriti midagi mäleta. Kuivas kõvaks ja ei meeldinud sugugi. Kuna kõik ajalehed ja ajakirjandus ja telekanalid jne. sellest viimasel ajal jälle nii palju rääkinud on... otsustasin proovida uuesti. Juuretist mul polnud ja tuli selle tegemisest alustada. Nagu kiuste polnud kusagi piisavalt sooja kohta ja käärimine ilmselt polnud väga tugev (pärmi ei kasutanud). Siiski valmis ta kahe ööpäevaga sai.



Hetkel veel väga soe ja raske süüa. Koorik tuli küll mõnusalt krõbe ja õhuke, kuid soola-suhkru tasakaaluga pole väga rahul. Soolase võiga ok ;) Igal juhul on nüüd oma leivapojuke olemas ja väidetavalt läheb ta iga korraga tublimaks :)
p.s. kes ka katsetada tahaks, siis retsept ja õpetus SIIN
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar